Fostul prefect de Prahova ia bani de la Primăria Ploiești fără să dea pe la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Semcu
Adrian Semcu

Fost vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova și prefect, Adrian Semcu figurează, de câteva luni, pe statul de plată al Primăriai Ploieşti, chiar dacă noii colegi spun că acesta nu trece pe la birou

Adrian Semcu lucrează, din data de 13 aprilie, la Direcţia de Patrimoniu din Primăria Ploieşti, după ce a promovat un concurs. Culmea, timp de mai multe zile, el a figurat ca angajat la Primărie şi, în acelaşi timp, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, dezvăluie cotidianul Telegrama. Din această ultimă funcţie a demisionat pe 17 aprilie, iar pe 18 a devenit prefect al judeţului, pentru o scurtă perioadă, înainte de venirea cabinetului Ponta.

După ce-a plecat de la Prefectură, Semcu şi-a „reactivat" postul de la Primărie, unde apare cu un salariu de bază de peste 1.400 de lei pe lună, deşi nu trece pe la serviciu, conform sursei citate. În prezent, fostul prefect este, de ceva timp, în concediu medical.

Contactat telefonic, fostul prefect spune cã nu a existat niciun aranjament în organizarea acelui concurs şi cã nu existã nicio legãturã de apropiere între el şi fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici. „Nu existã niciun fel de relaţie de apropiere între mine şi Andrei Volosevici, nu ştiu ce înţelegeţi dumneavoastrã prin asta. A fost o solicitare a prim-ministrului şi a ministrului Administraţiei şi Internelor la vremea respectivã, de a trece, pentru o perioadã scurtã, pe un post de funcţionar public. În aceastã conjuncturã, fiind un post liber, am ajuns la Primãria Ploieşti, prin concurs", a declarat Adrian Semcu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite