Ploieşti: A început “Sinaia Forever”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: A început “Sinaia Forever”
Ploieşti: A început “Sinaia Forever”

Festivalul a devenit în timp o tradiţie la care an de an participă aproximativ 50.000 turişti dar şi sinăieni dornici să se distreze şi să fie prezenţi la cel mai important eveniment din an

13 trecători, decorate cu 13 litere care formeză numele festivalului sunt amplasata la intrarea în parcul din Sinaia, locul în care organizatorii au decis să desfăşoare acest eveniment. De asemenea, special pentru “Sinaia Forever”, Bulevardul Carol I a fost decorat cu şase pomi creaţi artificial.

Aceşti pomi au menirea de a oferi vizitatorilor răgazul de a-şi împlini o parte din dorineţele lor, cum ar fi căsătoriile valabile 24 de ore, dar şi de a atrage semnale de alarmă asupra problemelor de mediu existente. În jurul pomilor se vor desfăşura diverse activităţi specifice denumirii fiecărui pom în parte.

Chiar şi copiii au un copac special amenajat pentru ei, unde cei mici se pot juca şi pot participa la activităţi dedicate lor. În Parcul “Dimitrie Ghica” şi pe Bulevardul Carol I cântăreţii vor susţine mai multe concerte în aer liber, în timp ce actorii Teatrului “Masca” vor interpreta multe spectacole, printre care şi “Doamna cu căţelul”, “Statuile” sau “Gardienii se întorc”, la Centrul Cultural “Carmen Sylva”. 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite