Florian Walter îi dă un apartament lui Răzvan Martin, halterofilul medaliat cu bronz la JO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter
Florian Walter

Finanţatorul Petrolului, Florian Walter, a decis să-i ofere lui Răzvan Martin, halterofilul român care a cucerit bronzul la Olimpiada de la Londra, un apartament în Bucureşti, în valoare de 120.000 de euro.

Conform prosport, citat de ziarul-prahovean.ro, preşedintele Consiliului de Administraţie al Petrolului, Florian Walter, a făcut, zilele trecute, un gest deosebit, alegând să-l premieze pe medaliatul cu bronz de la Olimpiadă, halterofilul Răzvan Martin, cu un apartament ce valorează 120.000 de euro.

Mai mult, chiar, decât recompensa totală pe care sportivul o va primi din partea statului român: 90.000 de euro şi un autoturism în valoare de 15.000 de euro.

Finanţatorul Petrolului a fost impresionat de povestea halterofilului, un tânăr pentru care sportul a fost singura şansă de a răzbi în viaţă şi care îşi propusese ca, din banii câştigaţi acum, să-şi cumpere un apartament în Bistriţa.

image

Walter l-a sunat şi i-a transmis că-i oferă cadou un apartament în Bucureşti, replica lui Martin fiind interesantă: „Domnule, eu nici nu ştiu cine sunteţi, dar vă mulţumesc din suflet. Îmi cer scuze că nu vă cunosc, eu nu citesc ziarele şi nu prea mă uit la televizor".

La rândul lui, Florian Walter a spus pentru prosport: „M-a impresionat Martin. Astfel de sportivi care muncesc atât de mult şi trec peste problemele de viaţă, trebuie să fie încurajaţi. Aceasta este explicaţia gestului meu. Vreau să încurajez un sportiv care a muncit mult pentru a face performanţă".

Dacă se va muta în Bucureşti, Martin va fi vecin cu fotbaliştii Pulhac, Mărgăritescu, Moţi, Cătălin Munteanu sau Adrian Cristea, care şi-au cumpărat apartamente de la Walter, în perioada în care acesta era finanţatorul lui Dinamo.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite