Florian Walter despre Petrolul - Steaua: „Va fi un spectacol fotbalistic extraordinar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter. Foto fcpetrolul.ro
Florian Walter. Foto fcpetrolul.ro

Florian Walter, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti, a prefaţat duelul de duminică seară într-o conferință de presă.

„Este un meci de gală. Vedem cât de mult se discută pe marginea acestei întâlniri, iar asta înseamnă foarte, foarte mult pentru noi. O să vedeţi un meci frumos, un spectacol deosebit, creat împreună cu suporterii, un spectacol fotbalistic extraordinar pentru România", a declarat Florian Walter.

"Nu ne temem de Steaua în acest moment, chiar cred că lor le este frică de noi! Încercăm să ne facem datoria faţă de suporteri, în primul rând, şi faţă de noi, ca şi club, şi să batem Steaua. Un egal poate fi considerat drept un eşec, pentru că jucăm acasă. Trebuie să câştigăm toate cele trei puncte, să facem 16 şi să rămânem în lupta de la vârful clasamentului. Loturile sunt echilibrate, eu nu văd Steaua ca fiind mai sus decât noi", a continuat oficialul "galben-albaştrilor", cel care a confirmat faptul că obiectivul echipei rămâne acela stabilit la începutul sezonului.

Petrolul - Steaua, meci catalogat cu grad RIDICAT de risc

"Mai sunt de disputat multe etape, mai sunt multe puncte puse în joc, dar, pierzând acest meci, ne-ar fi foarte greu în lupta pentru titlu. Este un obiectiv pe care ni l-am impus, unul normal, dacă ne raportăm la lotul de jucători pe care îl avem şi la salariile care există aici", a mai adăugat Florian Walter.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite