Flanco deschide magazin la Câmpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flanco deschide joi un nou magazin, în Câmpina. Punctul de vânzare este situat într-o zonă comercială populară - incinta Kaufland Retail Parc, dispune de o suprafaţă de 400 mp şi a presupus o investiţie de 1.2 milioane lei.

"Am ales un spaţiu nou pentru magazinul din Câmpina - Kaufland Retail Parc, în principal datorită potenţialului sporit de vânzare pe care îl au magazinele situate în centre comerciale faţă de magazinele cu amplasare stradală. Am decis să investim în Câmpina pentru că județul Prahova, unde suntem prezenți cu 4 magazine, reprezintă un punct de interes, în corelaţie cu dezvoltările susţinute în această zonă, cu rată de creştere semnificativă în următorii ani. Planurile de extindere a reţelei Flanco vizează pe termen scurt exclusiv centrele comerciale", a spus Gabriel Pereș, Sales Director Flanco.

Vânzările preconizate pentru 2012 se ridică la circa 3.200 euro / mp, o cifră cu 50% peste media pieţei, estimată la 2.100 euro/ mp.

Magazinul din Câmpina dispune de o echipă de 7 consilieri de vânzări, specializați în diversele categorii de produse aflate la raft - IT, electronice, electrocasnice, accesorii și consumabile.

Pe lângă diversitatea de produse, Flanco oferă clienţilor săi şi servicii foarte apreciate şi utile: transportul gratuit al produselor până la client în casă, indiferent de adresă, posibilitatea returului produselor în 31 de zile şi serviciul exclusiv Flanco, Garanţia All Inclusive, gândit special pentru confortul şi siguranţa clientilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite