Fiul bulibaşei din Mizil s-a plimbat cu elicopterul la nunta sa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu un astfel de elicopter s-a plimbat fiul bulibasei din Mizil
Cu un astfel de elicopter s-a plimbat fiul bulibasei din Mizil

În localitatea prahoveană Mizil a fost nuntă mare, luna trecută. Robert, fiul bulibaşei din oraş s-a căsătorit, iar evenimentul trebuia marcat cu mare fast. Imagini de la nuntă, în care se vede cum mirii folosesc un elicopter pe post de limuzină, au fost postate pe youtube.

Pentru că limuzinele nu mai sunt la modă atunci când vrei să arăţi că ai bani, mirii şi naşii au apelat la un mijloc de transport mai puţin obişnuit: elicopterul! Aşa se face că drumul de la casa mirelui până la biserica din Mizil a fost parcurs pe calea aerului, deşi distanţa a fost mai mică de un kilometru, informează observatorulph.ro.

Aterizarea elicopterului în comunitatea de romi nu a fost tocmai pe placul nuntaşilor, care au fost umpluţi de praf şi loviţi de gunoaiele antrenate de suflul elicelor elicopterului. La eveniment a asistat neputincios şi un echipaj de Poliţie, care a încercat, fără succes, să elibereze strada blocată de alaiul nuntaşilor.

Potrivit observatorulph.ro, elicopterul, un Robinson 44, aparţine unei companie de taxi aerian din Ploieşti, o oră de zbor costând 500 de euro, fără TVA. Elicopterul R 44 este produs de compania americană Robinson Helicopter Company , are patru locuri şi a intrat în producţie în 1992. Potrivit Wikipedia, printre VIP-urile care s-au plimbat cu acest model de elicopter s-au numărat preşedintele statului Chile, Sebastian Piner, prinţul Philippe al Belgiei şi cântăreţul britanic Jay Kay.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite