Finanțatorul Petrolului Ploiești, pus la zid! Stochiță: "Walter e abonat la contractele fantomă plătite din conturile ADP Sector 5"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter
Florian Walter

Finul lui Marian Vanghelie, Cătălin Stochiţă, va candida, ca independent, în colegiul 23 pentru Camera Deputaţilor. El a acuzat mai multe persoane, printre care și Florian Walter, că ar fi participat la "jefuirea" bugetului Sectorului 5.

"Societatea ADP Sector 5 a fost condusă până în anul 2008 de Mirea Octavian, iar acum este condusa de Cristea Dan. Acesta a fost angajat al unei firme de construcții care a lucrat pentru Primăria Sector 5 și în special pentru Vanghelie în Campania electorala din anul 2004 - a vopsit "celebrele" blocuri de pe Calea Rahovei. Informații despre haosul și jaful petrecut la ADP Sector 5 au aparut constant în presă, dar organele statului nu au luat măsuri. În timp ce aceste firme serioase nu sunt plătite, "firmele de casă" din grupul de firme "ADIOMA" și grupul de firme "ROMPREST" aflate în proprietatea lui Marian Dumitru și respectiv Florian Walter (fost Bușcă) sunt abonate la contractele fantomă plătite din conturile ADP Sector 5 și a fratelui mai mic AIS. Marian Dumitru și Florian Walter (fost Bușcă) sunt prieteni vechi ai Primarului Vanghelie și la un moment dat erau chiar membrii PSD Sector 5. Florian Walter (fost Bușcă) este vărul lui Victor Stan - Consilier General PSD, rudă cu frații Sile și Nuțu Cămătaru, dar și finul lui Miron Mitrea", a declarat Stochiţă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite