Final de cantonament cu victorie, pentru Petrolul Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Petrolul a încheiat, duminică, seria meciurilor de verificare din această pauză competiţională, odată cu ultimul test disputat în stagiul de la Lara, contra letonilor de la Metalurg Liepajas. "Lupii" s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de către Florentin Dumitru (15) şi Opriţa (69, pen.).

Cel mai important joc din acest al doilea cantonament, judecând după valoarea adversarului, a început în nota de dominare a "galben-albaştrilor", Dina (6) nereuşind să-l învingă pe portarul advers, după ce scăpase singur cu acesta, pe partea stângă.

Petroliştii au deschis repede scorul, graţie execuţiei de senzaţie a lui Florentin Dumitru (15), cel care a trimis, de la circa 30 de metri, lateral dreapta, în vinclul opus al porţii apărate de către Steinbors, iar Melinte (22) a ratat şansa desprinderii, Steinbors respingând şutul expediat, de la 14 metri, de către fundaşul central al "lupilor".

Prima ocazie, după reluare, i-a aparţinut lui Pompiliu Stoica (64), cel care a executat periculos o lovitură liberă de la 25 de metri, portarul balticilor respingând de sub transversală, iar, cinci minute mai târziu, "găzarii" au reuşit să se desprindă, Opriţa transformând fără emoţii un penalti obţinut de către Roman, faultat în careu de Baguzis.

Delegaţia ploieşteană va reveni în ţară în cursul serii de luni.

fcpetrolul.ro

 

image

 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite