Filme în trei dimensiuni la cafeneaua-cinema din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia sală 3D din ţară va fi inaugurată în această seară, la Ploieşti. Investiţia RomâniaFilm este de 50.000 de euro.

O sală elegantă, 50 de locuri pe canapele confortabile, aparatură pentru proiecţii 3D şi filme bune. Sunt ingredientele celei mai noi Caffe Cinema 3D din ţară, care se va inaugura, în această seară, la Ploieşti. Inclusă într-un amplu proiect naţional al RADEF RomâniaFilm, de repoziţionare pe piaţa de profil, prin amenjarea de mini-săli de cinema 3D în cadrul fostelor cinematografe, sala din Ploieşti (aflată în interiorul Cinema Patria) este a treia din ţară, după Bucureşti şi Călăraşi.

„La începutul lunii februarie, RomâniaFilm a început lucrările de renovare şi amenajare a sălii Caffe Cinema 3D din Ploieşti, suma investită fiind de 50.000 de euro, în care este inclusă amenjarea spaţiului, aparatura specific unui cinema 3D şi dotările cafenelei", ne-a spus Marius Iuraşcu, directorul RADEF RomâniaFilm.

Preţuri modice

Preţul biletelor va fi de 15 lei pentru proiecţiile de film 3D şi 10 lei pentru cele 2D. Regia intenţionează ca minimum o zi pe lună, copiii până în 14 ani, pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi să beneficieze de intrare liberă.

Regia intenţionează să includă cinematograful Patria şi în programul de reabilitare a sălilor de cinema din ţară.

Până la sfârşitul anului 2011, conceptual de cinema-cafenea va fi extins la 20 de săli din Bucureşti şi mai multe judeţe din ţară.

La inaugurarea sălii de la Ploieşti va fi prezent şi Kelemen Hunor, ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite