Filarmonica ploieşteană cântă, mâine, în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe o scenă amenajată pe esplanada Palatului Culturii, adică în spaţiul dintre Palatul Administrativ şi Palatul Culturii, membrii orchestrei Filarmonicii „Paul Constantinescu" din Ploieşti, vor susţine, mâine, un concert estival.

„Este un concert de închidere a actualei stagiuni şi reprezintă un concert estival care cuprinde lucrări de largă popularitate din creaţia universală dar şi cea românească. Invităm publicul larg la acest eveniment, care este dedicat în exclusivitate spectatorilor", spune Cornel Irimia, directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu".

Evenimentul, care va debuta la ora 19.00, este dedicat tuturor iubitorilor de muzică clasică, iar intrarea la acest recital este liberă. Concertul muzicienilor ploieşteni va fi dirijat de maestrul Radu Postăvaru, iar invitatul de onoare al serii este renumitul violonist Gabriel Croitoru, un solist care de-a lungul timpului s-a făcut remarcat în cadrul a numeroase concursuri naţionale sau internaţionale.

Melomanii se vor putea delecta mâine cu partituri semnate de compozitorii Achim Stoica, Ciprian Porumbescu, Edward Elgar, Leroy Anderson, Johan Strauss şi alţii.

După binemeritata vacanţă de vară, membrii orchestrei ploieştene vor reveni în sala de spectacole în data de 30 septembrie, când va avea loc primul recital din stagiunea următoare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite