Femeia care-a făcut scandal la Maternitatea Ploieşti a depus reclamaţie împotriva cadrelor medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cleopatra spune că asistentele şi medicii s-au purtat urât cu ea după ce-a făcut scandal Foto: Alex Călinoiu
Cleopatra spune că asistentele şi medicii s-au purtat urât cu ea după ce-a făcut scandal Foto: Alex Călinoiu

Ploieşteanca Cleopatra Grigore, cea care a chemat Poliţia la maternitate în această săptămână, crezând că băiatul îi fusese ars, reclamă că personalul medical s-a purtat urât cu ea în urma scandalului. Femeia a depus un memoriu la conducerea spitalului

După ce a acuzat personalul medical că i-a produs arsuri pe corp nou-născutului său, Cleopatra Grigore a depus, în această săptămână, o plângere la conducerea Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti. Ea acuză personalul maternităţii că s-a purtat urât cu ea şi cu băieţelul în urma scandalului. Aflată la cea de-a treia naştere, femeia de 32 de ani recunoaşte, însă, că a greşit când a pornit scandalul de la începutul săptămânii. „Am crezut că i-au produs arsuri copilului şi bineînţeles că m-am panicat, am luat foc. Dar asta nu scuză cum s-au comportat după aceea. Asistentele şi doctoriţa s-au purtat necorespunzător, m-au bruscat când au scos acele şi au omis să schimbe copilul, l-au lăsat cu scutecul plin“, ne-a spus Cleopatra Grigore.

Scandalul de la care a pornit totul a avut loc cu câteva zile înainte, când femeia s-a luat la ceartă cu medicii şi a chemat poliţiştii. Medicul legist care a examinat nou-născutul a stabilit că petele care apăruseră pe corpul copilului nu au fost produse de personalul medical, ci reprezentau o reacţie des întâlnită la copiii de această vârstă şi care trece în câteva zile. Citiţi AICI mai multe amănunte despre scandal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite