Fabioara Ionescu, șanse mari la funcția de administrator public al Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabioara Ionescu
Fabioara Ionescu

Director General SC Ploiești Industrial Parc SA, Fabioara Ionescu s-a înscris la concursul care se va desfășura pe 20 august pentru ocuparea funcției de administrator public al județului Prahova.

Funcția a rămas vacantă după numirea lui Petre Daniel ca director executiv al Direcției Generale a Finanțelor Publice Prahova. Anterior, funcția a fost deținută de Mihail Fâcă, numit și el președinte al Autorității Naționale pentru protecțuia mediului, cu rang de secretar de stat.

Concursul pentru ocuparea funcției de administrator public al județului Prahova va fi oragnizat de Consiliul Județean pe 20 august.

Mandatul de administrator public al județului este de 4 ani.

În iunie, Prefectura Prahova a deschis o acţiune la secţia Juridic Contencios a Tribunalului Prahova, împotriva administraţiei ploieştene, solicitând anularea hotărârii prin care a fost majorat impozitul de la Parcul Industrial

La acea vreme, preşedintele P.I.P., Fabioara Ionescu, a avertizat că măsura, luată la mijlocul anului, după o serie de decizii contradictorii, va fi percepută de firmele din parc ca un semn de neseriozitate al autorităţilor locale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite