FOTO Un microbuz a fost lovit de un TIR, pe DN1. Patru persoane au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul TIR-ului cu număr de Bulgaria a pierdut controlul volanului Ploiesti
Şoferul TIR-ului cu număr de Bulgaria a pierdut controlul volanului Ploiesti

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe DN1, în localitatea Româneşti. Şoferul unui  TIR cu număr de Bulgaria a pierdut controlul volanului lovind un microbuz de transport persoane, care staţiona în afara carosabilului.

Accident mortal între Horia şi Sânleani. Un bărbat de 76 de ani şi-a pierdut viaţa

În urma coliziunii, două femei, care abia se urcaseră în autovehicul pentru a pleca la muncă, au fost rănite, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

image

"Una dintre fetele lovite îmi este noră. A plecat şi fiul meu cu ea, la spital. Săraca trebuia să ajungă la serviciu la Movila Vulpii. Îmi este tare teamă pentru ea. Cealaltă fată cred că a fost rănită mai grav, că au dus-o pe o targă până la salvare. Ce nenorocire", s-a văitat Elena Florea, soacra uneia dintre victime.

image

"Aici se întâmplă mereu accidente. Este o zonă blestemată. Ne este teamă mereu, chiar şi atunci când suntem pe trotuar. Şoferii merg cu viteză. Să sperăm că femeile nu sunt grav rănite şi că se vor întoarce pe picioare la casele lor", a spus Gherghina Dragomir, o localnică.

image

Trafic îngreunat

De îngrijiri medicale au avut nevoie şi şoferul TIR-ului, precum şi pasagerul din dreapta sa.

"Eu am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit să văd ce s-a întâmplat. Am văzut un microbuz înfipt în gardul casei mele. S-a strâmbat până şi ţeava de gaze, care trece pe lângă poarta mea", a spus Florea Oprea, din Româneşti.

image

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproape două ore. S-au format coloane de maşini pe o distanţă de opt kilometri, pe ambele sensuri de mers. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite