FOTO Rosal Ploiești a prezentat parcul auto care va fi folosit pentru deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rosal a prezentat parcul auto care va fi folosit pentru deszăpezire în Ploiești
Rosal a prezentat parcul auto care va fi folosit pentru deszăpezire în Ploiești

Comandamentul pentru deszăpezire din Ploiești a fost luni în inspecție la depozitul Rosal din oraș, pentru a verifica utilajele care vor fi folosite la iarnă în oraș. Operatorul de salubritate a mărit și a înnoit parcul auto.

Comandamentul s-a întrunit la garajul central din Ploiești, situat în cartierul Bereasca, unde Rosal a prezentat flota de utilaje și echipamente care vor fi folosite pentru deszăpezire.

Este vorba despre: 13 maşini de împrăştiat material antiderapant cu capacitate de 3-5 tone, 29 utilaje pentru îndepărtat zăpada, cu o viteză de deplasare de peste 30 km/oră, 7 maşini de împrăştiat material antiderapant cu o capacitate de peste 10 tone, 5 sărăriţe electrice pentru trotuare și 5 încărcătoare frontale.

La ședința comandamentului de deszăpezire au participat și polițiștii

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu utilajele

Avem mult mai multe utilaje ca număr față de anul trecut, și de fabricație 2011, adică mașini noi. Față de programele pe care le avem împreună cu primăria și de intervențiile de urgență inevitabile, ne-am gândit să punem câte o mașină, de permanență, în zona pasaralelor. Cred că putem interveni prompt, mașini avem destule", spune Gelu Constatinescu, directorul Rosal Ploiești.

Echipamentele ar trebui să deszăpezească 902 străzi din Ploiești cu materiale antiderapante (sare, nisip, clorură de magneziu). Pentru această iarnă, Rosal s-a pregătit cu 1.500 de tone de sare și 5.000 de tone de nisip, dar cantitatea va fi suplimentată dacă iarna va fi grea. O parte din materialul care va fi folosit pentru deszăpezire este deja în stoc.

„Vom insista pe partea de monitorizare a activității de deszăpezire pentru că răspundem pentru fiecare ban cheltuit de către autorități. Sperăm să ajungem la o colaborare și să nu fie cazul să aplicăm sancțiuni", a spus și Paul Dumbrăvanu, directorul RASP Ploiești.

La inspecție au participat și polițiști de la Biroul Rutier și Poliția Locală.

Comandamentul de deszăpezire din Ploiești s-a constituit pe 25 septembrie și este compus din Iulian Teodorescu - viceprimar - șef comandament, Paul Dumbrăvanu - director RATSP, Gelu Constantinescu - director ROSAL, Cristian Iancovici - director RATP, Donald Constantin - director SGU, Cristi Toader - director Poliția Locala Ploiești, Florin Aristan - șef birou Politia Rutiera Ploiești, Vasile Ionescu - șef serviciul salubritate si protectia mediului RASP, Florentin Ilie - șef birou serviciul salubritate și Adrian Anghel - șef birou dispecerat RATSP.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite