FOTO Protest inedit într-o stație RATP din Ploiești, transformată în ghenă de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Nu aștept troleul 202 ci mașina de gunoi“,a scris tânărul pe banner-ul de protest. Foto imierusine.ro
„Nu aștept troleul 202 ci mașina de gunoi“,a scris tânărul pe banner-ul de protest. Foto imierusine.ro

„Îmi e rușine!", spune, prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție, Ionuț Urzeală, un tânăr din Ploiești, sătul de nesimțire și indolență. Acesta a protestat într-un mod inedit față de trasformarea unei stații RATP din oraș într-un tomberon mirositor.

„Odată era stație de autobuz. Îmi cumpăram cornul, ziarul și sucul înainte de serviciu de la o doamnă grasă, cu ochelari, care mă mai păcălea la rest. Probabil era nemulțumită de locul de muncă, dar sigur nu ea a spart toate geamurile și a lăsat gunoaiele când s-a tras oblonul coșmeliei", scrie Ionuț pe imierusine.ro.

Stația arată jalnic, așa cum o demonstrează și fotografiile tânărului

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu modul în care arată stația

Pentru a fi înțeles pe deplin, tânărul a postat mai multe fotografii cu stația de troleu și a improvizat o pancartă pe care a scris „Nu aștept troleul 202, ci mașina de gunoi".

Acesta propune chiar ca în urma troleului să meargă o mașină de salubritate care să adune mizeria lăsată de călători, ba chiar și pe unii dintre aceștia, certați cu bunul simț și coșurile de gunoi.

Protestul inedit i-a atras simpatia internauților. „Sper ca oamenii din zonă să fie acum capabili să sesizeze primăriei că lângă blocul lor e o stație ghenă. Dacă suntem precum picătura chinezească, autoritățile or să-și facă treaba", este încurajat Ionuț pe blog.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite