FOTO Lucrările la Mall-ul NEPI din Ploiești, ritm alert. Aici va fi singurul patinoar suspendat din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările avansează rapid la mall-ul Ploiești Shopping City. Foto Dana Mihai
Lucrările avansează rapid la mall-ul Ploiești Shopping City. Foto Dana Mihai

Ploiești Shopping City, proiectul dezvoltat de New Europe Property Investments (NEPI), va avea cel mai mare cinema din afara Bucureștiului, dar și singurul patinoar suspendat din țară

Indiferenți la caniculă sau ploi, cei 300 de muncitori de pe șantierul viitorului mall din Ploiești lucrează la foc continuu, iar schimbările sunt vizibile de la o zi la alta. Ritmul alert are și un motiv.

Ploiești Shopping City, proiectul dezvoltat de New Europe Property Investments (NEPI) şi Carrefour Property, se va deschide pe data de 15 noiembrie în acest an, o investiție estimată la 65 de milioane de euro.

Autorizațiile de construcție au fost eliberate în noiembrie 2011

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu stadiul lucrărilor

Anul trecut, Carrefour Property şi NEPI au început colaborarea pentru transformarea hypermarketului Carrefour din Ploieşti în cel mai mare centru comercial regional, potrivit reprezentațiilor celor două companii. Hypermarket-ul este unul dintre cele mai importante deţinute de reţeaua Carrefour în România.

Autorizaţiile de construcţie au fost eliberate în noiembrie 2011, iar lucrările au început o lună mai târziu.

Centrul comercial din Ploieşti va avea o suprafaţă închiriabilă de 55.000 de metri pătraţi, 10 restaurante, 100 de magazine şi peste 2.200 de locuri de parcare.

Peste 1.000 de persoane vor avea un loc de muncă prin deschiderea mall-ului.

Firmele prezente și atracțiile mall-ului

Proprietarii au semnat deja contracte cu Cinema City, Zara, Pull and Bear, Berska, Oysho, Sephora, Massimo Dutti, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Be In Time, Sephora, Mohito, Altex, Noriel şi Gymboland.

Centrul comercial va găzdui şi cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 săli de proiecţie, al cărui operator va fi Cinema City.

Totodată, aici va fi singurul patinoar suspendat din Romania, amplasat pe o terasa cu suprafata de peste o mie de metri patrati. 

Cine sunt acționarii

New Europe Property Investments este compania de holding a unui grup de firme înfiinţat pentru a investi în clădiri de birouri, centre comerciale şi proprietăţi industriale, în principal în România.

Carrefour Property reprezintă divizia imobiliară a grupului Carrefour şi se ocupă cu dezvoltarea, îmbunătăţirea şi gestionarea proprietăţilor comerciale din Europa ale grupului, care însumează mai mult de 4 milioane de metri pătraţi şi peste 1.000 de unităţi, cu active imobiliare evaluate la 11 miliarde de euro. În România, Carrefour Property gestionează patru centre comerciale, în Braşov, Ploieşti şi Bucureşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite