FOTO Copiii din cartierul Nord, din Ploiești, au un parc nou, cu dotări moderne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un parc nou-nouț, cu mobilier modern și pardoseală anti-șoc, a fost inaugurat miercuri în cartierul Nord din Ploiești. Spațiul a fost ocupat imediat de copiii care locuiesc în zonă.

Investiția, a cărei valoare nu a fost dezvăluită, aparține companiei Lukoil care a ales parcul mare din nordul Ploieștiului pentru amenajarea unui spațiu de joacă la standarde moderne.

Parcul a fost pe placul copiilor care l-au ocupat imediat și au probat toboganul, balansoarele și leagănele. Pardoseala din parc este anti-derapantă și anti-șoc, fiind realizată din granule de cauciuc care absorb impactul căderilor.

image

Click pe imagini pentru o fotogalerie din parc

În perioada următoare, parcul va fi dotat și cu câteva bănci și coșuri de gunoi, iar din primăvară, reprezentanții Lukoil au promis că vor continua investiția în parcul Cina cu o mini-zonă de fitness în aer liber.

„Îndemnăm și alte multinaționale prezente în Ploiești să facă astfel de gesturi", a spus primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, prezent la inaugurarea parcului.

Ocazia de a-l prinde pe primar în parc a fost speculată imediat de mai mulți ploieșteni care au trecut prin zonă și care au cerut rezolvări la probleme dintre cele mai diverse, de la ajutorul social, până la reabilitarea blocurilor sau parcuri similare în mai multe cartiere din oraș.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite