FOTO Cărți, muzică și filme bune la târgul Bookland Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bookland rămâne la Ploiești până pe 9 septembrie
Bookland rămâne la Ploiești până pe 9 septembrie

Peste 9.000 de titluri de cărți, DVD-uri cu filme și multă muzică își așteaptă cumpărătorii la târgul urban de carte Bookland, din Ploiești.

BookLand este, la origine, un concept unic în România: târguri urbane de carte în mall-uri. Evenimentul se desfășoară în perioada 4-9 septembrie, la subsolul Mall Shopping Center Ploiești.

Auto-intitulat ca un „playlist de idei, muzică și film", Bookland mizează pe scindarea direcțiilor tradiționale de a semnala cărțile (librării fizice, târguri de carte) și pe o apropiere firească a cărților de oameni.

Cărtile sunt aduse în locuri familiare și la îndemâna cititorilor în cele mai mari centre comerciale din București și din țară.

Caravana Bookland, ajunsă la Ploiești, după ce a făcut, deja, turul unor orașe mari din țară, a fost primită cu bucurie și curiozitate de către vizitatori.

Titluri foarte interesante pe rafturile Bookland

Click pe imagini pentru o fotogalerie de la târg

Inovator și doborâtor de prejudecăți, a reușit să pună cartea în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să își petreacă timpul: în mall-urile din orașele vizitate.

Peste 70 de edituri și 9.000 de titluri din toate domeniile sunt prezente la Ploiești, iar cel mai mare succes, în primele zile, l-au avut cărțile pentru copii, beletristica și cele de hobby și life-style.

Produsele sunt la prețuri promoționale. Ca un exemplu, un CD cu muzică costă 6,9 lei, iar un DVD cu filme sau concerte 12,39 lei.

De asemenea, pentru cumpărături de 100 de lei, primiți cadou, la alegere, o carte.

Conceptul Caravanei BookLand este unul inovator, cu servicii integrate: logistică, merchandising, vânzare de carte și promovare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite