FOTO Bunătăți de-a gata, pentru masa de Paște, la târgul din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieștenii și-au făcut cumpărăturile de la târgul cu produse tradiționale. Foto Dana Mihai
Ploieștenii și-au făcut cumpărăturile de la târgul cu produse tradiționale. Foto Dana Mihai

Poate că nu aveți timp să preparați toate bucatele pentru masa tradițională sau nu aveți foarte mult talent în bucătărie. Nu este nici o problemă, găsiți aproape totul, gata preparat, la „Târgul cu Bunătăți" din Ploiești. Producătorii mai stau până vineri în oraș.

Drob de casă, numai bun de pus pe masă, cozonaci domnești cu nucă și cacao, cârnați afumați, vin alb și roșu, țuică, dar și multele altele au fost aduse de producători din toată țara pentru ploieștenii care vor o masă ca la mama acasă, de Paște.

Drobul de casă poate fi cumpărat cu 16 lei bucata

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu bunătățile de la târg

25 de producători au produse tradiționale românești preparate după reţete străvechi: brânză veche de oaie, brânză de burduf în coajă de brad sau cu chimen și ardei, cu verdeață, caș afumat, cașcavea, pește afumat.

Vegetarienii au și ei de unde elege. Aceștia vor fi așteptați cu murături tradiționale românești, dar și arpagic murat, zacuscă de vinete sau de țelină, dulcețuri și gemuri, miere, siropuri de cătină, vișine, zmeură, trandafiri, fasole, nuci, magiun, mere proaspete, suc de mere proaspăt, bragă, ceaiuri, tincturi, legume proaspete.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite