FOTOGALERIE România a câştigat Campionatul European de Fotbal... al Pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii (în galben) au dominat competiţia Foto: Alex Călinoiu
Românii (în galben) au dominat competiţia Foto: Alex Călinoiu

Selecţionata de pompieri a României a câştigat Campionatul European, desfăşurat la Ploieşti, de joi până sâmbătă. „Tricolorii“ s-au impus cu scorul de 1-0 în finala jucată pe „Ilie Oană“, contra Franţei

România a câştigat, sâmbătă, finala Campionatului European al pompierilor, desfăşurată în premieră la Ploieşti. Chiar dacă meciul a fost programat la ora 10.00, jucătorii şi spectatorii tot au avut ceva probleme din cauza căldurii. Obişnuiţi să lucreze la temperaturi mult mai ridicate de-atât, pompierii români, selecţiopnaţi din toată ţara, au stat foarte bine pe picioare, au fost mai mereu primii la minge şi au atacat în valuri poarta adversă, fiind periculoşi la incursiunile pe flancuri şi mai ales la fazele fixe. În cele din urmă, golul a pşicat în ultimele minute de joc, spre bucuria celor aproape 300 de spectatori prezenţi, veniţi, majoritatea, să-i încurajeze pe ai noştri.

Pompierii francezi au avut propriul „Barthez“

Click pe imagini pentru galerie foto

Selecţionata Franţei a semănat puţin cu reprezentativa mare de la finalul anilor '90 care câştiga Mondialul şi Europeanul. În poartă a fost Bartehz-ul pompierilor, iar în compartimentul ofensiv au colaboerat foarte bine împreună cei doi jucători de culoare, care au amintit de cuplul Henry-Wiltord. Cei doi „golgheteri“ n-au mai avut cum să salveze situaţia, deşi arbitrul a prelungit repriza a dozua cu cinci minute.

CITIŢI ŞI:

Finală de Campionat European, la Ploieşti

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite