FOTOGALERIE Dorel a ajuns la Ploieşti şi se ocupă de reabilitări termice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii au îndepărtat termoizolaţia veche de pe blocuri Foto: Alex Policală
Muncitorii au îndepărtat termoizolaţia veche de pe blocuri Foto: Alex Policală

Muncitorii care au început în aceste zile reabilitarea termică a mai multor blocuri din Ploieşti au intrat în conflict cu locatarii, după ce au îndepărtat panourile termoizolante vechi de pe faţadele imobilelor

46 de blocuri din Ploieşti au fost incluse de Primărie în acest an în programul de reabilitări termice. Lucrările au început în această lună, însă din primele zile au stârnit scandaluri între muncitori şi locatari. În multe cazuri, oamenii care locuiesc în blocurile respective îi acuză pe lucrători că stau foarte mult timp degeaba sau nu lucrează cu atenţie. Pe scurt, că sunt buni colegi cu Dorel.

„Doreii“ de la Ploieşti au dat în aceste zile de alte probleme cu locatarii, după ce au început să îndepărteze termoizolaţia veche de pe blocuri. În vreme ce muncitorii explică faptul că aşa e prevăzut în contractul cu Primăria şi că vor pune alta nouă, locatarii îi acuză că nu vor decât să umfle facturile şi dau jos panourile bune pentru a pune ei, pe banii Primăriei, altele.

Bucăţile vechi de polistiren de 10 centimetri au ajuns în grădiniţele din faţa blocurilor

Click pe imagini pentru galeria foto

Următoarea miză, pentru firmele de construcţii, va fi scoaterea ferestrelor şi montarea de termopane. În multe cazuri, însă, locatarii au deja ferestre termopan şi n-au avut până-n prezent motive să se plângă de ele. Decizia schimbării stă în mâna reprezentenţilor firmei sau a diriginţilor de şantier. Ca un amănunt amuzant, la mai multe blocuri de pe strada Găgeni, înainte de a începe lucrările, muncitorii au sunat la fiecare apartament pentru a inspecta condiţiile din teren şi s-au prezentat cu respectuosul „Bună ziua, suntem cu demolările!“. Vă imaginaţi câtă încredere au câştigat din partea locatarilor!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite