Ploieşti: Expoziţie cu vânzare la Cinema Patria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Expoziţie cu vânzare la Cinema Patria
Ploieşti: Expoziţie cu vânzare la Cinema Patria

Comercianţi din Ploieşti, Bucureşti, Bistriţa şi alte oraşe ale ţării sunt prezenţi în perioada 7-11 octombrie la prima ediţie a târgului de îmbrăcăminte şi încălţăminte organizat la Cinema „Patria”

Produsele comercializate la târg sunt diverse, de la lenjerie de corp şi ciorapi până la haine de piele şi blană, pantofi de piele fabricaţi în România. Preţurile hainelor sunt la fel de variate precum gama de produse, cele mai ieftine articole de îmbrăcăminte costând aproximativ 3 lei, iar cele mai scumpe câteva sute de lei, în funcţie de model şi material.

De asemenea, preţurile la încălţăminte pornesc de la 30 de lei şi ajung până la cel mult 300 de lei. În primele zile de târg, ploieştenii nu s-au arătat totuşi foarte interesaţi de ofertele comercianţilor. Mulţi dintre vânzătorii prezenţi la standuri sunt de părere că prin faptul că este primul târg organizat la Cinema, mulţi clienţi nu sunt familiarizaţi cu această locaţie.

Aţii însă cred că de vină pentru vânzările scăzute este criza financiară. „Peste tot prin ţară pe unde am mai participat la târguri este la fel din cauza acestei crize, nici oamenii nu mai cumpără pentru că nu mai au bani”, este de părere una dintre comerciante, Mariana Moldovan, din Bistriţa.

Prea multe târguri
Pe de altă parte, ploieştenii sunt de părere că dezinteresul lor este cauzat de numărul mare de astfel de evenimente care se organizează în Ploieşti.

„Am fost pe la toate târgurile organizate anul acesta dar de cele mai multe ori doar să mă uit la haine. Eu cumpăr numai dacă este ceva ce-mi place foarte mult”, explică Laura Iliescu, o ploieşteancă prezentă la târg.

Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.00 şi 19.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite