Escaladă şi multă distracţie pentru ploieşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine, panoul va cuprinde şi două trasee de dificultate uşoară spre medie, pentru a facilita accesul tuturor categoriilor de vârstă.

Panoul de escaladă de la Sala „Leonard Doroftei" este ultima noutate în materie de distracţie din Ploieşti. Are opt metri înălţime şi şase metri lăţime şi cuprinde trei trasee. „Spre surprinderea noastră nu au venit mulţi elevi de liceu aşa cum ne aşteptam, ci au predominat doamnele între 30 şi 35 de ani", ne-a declarat Cătălin Munteanu, preşedintele Clubului Escamonde.

Pentru că panoul le-a dat bătăi de cap ploieştenilor, care au încercat să se caţere până în vârf, organizatorii au hotărât să mai monteze două trasee de dificultate uşoară spre medie care vor putea fi accesibile, de mâine. „Celor care vor dori să încerce panoul le punem la dispoziţie echipament adecvat care constă în corzi, carabine şi hamuri. Pentru a se putea căţăra, aceştia trebuie să vină îmbrăcaţi cât mai lejer, să nu fie în blugi şi să se încalţe cu tenişi sau espadrile pentru a le fi cât mai uşor să urce",a mai precizat Cătălin Munteanu.

Preţuri pentru toată lumea

O oră de căţărat costă 10 lei pentru o persoană şi 15 lei pentru două persoane. Abonamentul pe o lună este 70 de lei, iar pe două luni 120 lei, cu acces nelimitat. Pentru cei care vor să fie iniţiaţi în acest sport există intructori speciali. Pentru antrenamentele copiilor, la tarifele menţionate se mai adaugă 25%, iar pentru adulţi 50%. Programul este luni, marţi, vineri şi duminică între orele 17.00 şi 21.00.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite