Escaladă pe gheaţă şi concerte în aer liber la Zilele Buşteniului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectacol de escaladă pe gheaţă, dar şi numeroase concerte sunt programate, special pentru turişti, la acest sfârşit de săptămână. Sâmbătă accesul la instalaţiile de transport pe cablu este gratuit, în plus, organizatorii promit o serie de surprize celor care vor alege să îşi petreacă timpul liber, în staţiune.  

În această seară are loc, de la ora 19.00, festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale de Escaladă pe Gheaţă, iar mâine, între orele 9.00 şi 21.00, pe un panou special amenajat, vor alea loc calificările şi semifinalele din cadrul competiţiei.

Tot sâmbătă, de la ora 11.00, este programatăşi  inaugurarea Fun-Parkului din Buşteni, care se întinde pe o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi.

Numai mâine, turiştii dar şi localnicii au acces, gratuit, în acest parc. În mod normal, o utilizare a uneia dintre instalaţii de transport pe cablu costă zece lei, de persoană.

Vedetele cântă la Buşteni

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe o scenă amenajată în aer liber, în apropierea panoului de escaladă, sunt aşteptaţi să concerteze Unica, DJ Sava&Raluca, dar şi trupele Vama şi Talisman.

Duminică, în ultima zi de distracţie, turiştii pot participa între orele 9.00 şi 17.00 la întrecerile din cadrul Cupei şi Campionatului Mondial de Escaladă pe Gheaţă. După ora 12.00, în staţiune, va răsuna muzica, invitate fiind formaţiile Impact şi Hi-Q.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite