Elevii prahoveni, cei mai buni recitatori. Află AICI ce premii au obţinut tinerii la un concurs organizat la Blaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Cultură „I.L.Caragiale" a Municipiului Ploieşti a participat la cea de a unsprezecea ediţie a Festivalului Naţional de Poezie „Ocrotiţi de Eminescu" de la Blaj.

La secţiunea recitare, Casa de Cultură "I.L.Caragiale" a Municipiului Ploieşti  a fost reprezentată de 7 elevi.

Eleva Riciu Andreea de la  Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu" Ploieşti a obţinut premiul I,  Giurgiuveanu Teodora de la Colegiul Naţional „Jean Monnet" Ploieşti şi  Iosif Adrian Mihai de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" Ploieşti, au obţinut premiul II.

În plus, şi  elevii Toma Raluca de la Colegiul Naţional „I.L.Caragiale" Ploieşti, Apătean Floriana, Dumitrache Beatrice de la Colegiul Naţional „Nichita Stănescu" Ploieşti şi Ciutacu Alexandru de la  Colegiul Naţional „Mihail Cantacuzino" Sinaia au primit menţiune.

Premii pentru creaţie

La secţiunea creaţie, Casa de Cultură „I.L.Caragiale" a Municipiului Ploieşti a fost reprezentată de 32 de elevi şi studenţi

Studenta Bălţaru Roxana Diana a primit premiul II, iar Stan Iulia Alexandra de la Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" Breaza a primit premiul Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga Alba.

De asemenea, eleva Florina Alexandra de la  Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir" Breaza a fost onorată cu premiul  Fundaţiei „Codruţa Marica" Târgu Mureş iar studentul Barbu Adrian Bogdan a primit  premiul Revistei „Foaia Poporului" Sibiu.

Tânăra Moise Ana,  de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu" Breaza a primit menţiune la această secţiune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite