Elevii de la „Caragiale“ plantează, sâmbătă, copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor planta puieţi, sâmbătă Foto: arhivă
Elevii vor planta puieţi, sâmbătă Foto: arhivă

Copiii din Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale" Ploieşti participă sâmbătă la o acţiune de plantare de copaci, la marginea oraşului, în cadrul unui proiect desfăşurat în colaborare cu Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Campania „Gândeşte verde, gândeşte curat!" a ajuns la cea de-a treia ediţie, iar de această dată vor participa 53 de elevi de clasele a V-a, a IX-a şi a XI-a din Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale" Ploieşti.

Punctul de întâlnire a fost fixat în parcarea din zona Podul Înalt, sâmbătă, de la ora 9.30. De aici, voluntarii vor fi preluaţi de reprezentanţi ai Ocolului Silvic, care au pregătit terenul, arbuştii dar şi toate uneltele necesare.

„Este un proiect iniţiat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova prin care se promovează conceptul de dezvoltare durabilă. Se axează pe mai multe planuri, revigorarea zonelor verzi, întreţinerea unor zone naturale prin acţiuni de ecologizare, dar şi diseminarea noţiunii către publicul larg, prin dezbateri şi workshop-uri. Am ţinut să avem prima acţiune cât mai repede, înainte să dea zăpada, şi sperăm ca această acţiune să aibă ecou în rândul cât mai multor ploieşteni", a spus profesorul coordonator Minelia Gheorghe, din cadrul Colegiului Naţional „I.L. Caragiale", pentru ziarul Telegraful de Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite