După 13 zile de căutări, violatorul fetiţei de 10 ani din Ploieşti nu e de găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii au înroşit telefoanele poliţiei pentru a oferi detalii cu privire la diverse persoane, care seamănă cu portretul robot al pedofilului care, în urmă cu două săptămâni, a violat o fetiţă de 10 ani.

În ultimele trei zile, la dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost primite peste 20 de apeluri telefonice, ploieştenii semnalând prezenţa unor persoane cu fizionomie asemănătoare portretului robot aparţinând suspectului în cazul violului comis asupra unei fetiţe în vârstă de 10 ani.

16 suspecţi

În urma apelurilor primite, în 16 situaţii au fost depistaţi bărbaţi care semănau cu portretul robot al violatorului schitaţ de specialişti. Ulterior, suspecţii au fost conduşi la sediul IJP Prahova pentru cercetări. Au fost audiaţi, însă rezultatul nu s-a putut concretiza în stabilirea unuia dintre aceştia ca fiind autorul căutat.

Faptul că după 13 zile de căutări oamenii legii nu l-au prins pe violator stârneşte indignare în rândul ploieştenilor, care continuă să „înroşească" telefoanele poliţiei pentru a oferi informaţii cu privire la orice persoană de pe stradă care li se pare că seamănă cu infractorul.

image

Elena Iorgulescu, 62 de ani, pensionară

"Bărbatul acesta ar trebui executat, când îl vor prinde, nu doar arestat"

image

Viorica Moise, 44 de ani, casnică

"Pedofilul trebuie închis pe viaţă. Copiii trebuie să meargă în siguranţă pe stradă"

image

 Mariana Argint, 23 de ani, casnică

"Trebuie condamnat la moarte, pentru ca alţii să nu mai facă ce a făcut el"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite