Două prahovence frumoase foc vor defila pe podium în finala "Next Top-Model by Cătălin Botezatu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două prahovence au ajuns în finala competiţiei "Next Top Model by Cătălin Botezatu" ce va fi transmisă,  începând de luna viitoare, pe un post de televiziune naţional, informează Ziarul Prahova.  

Este vorba despre Laura Dumitru, în vârstă de 19 ani, din Vălenii de Munte (înălţime: 1,78 m, greutate: 51 kg ) şi Anca Vasile, în vârstă de 18 ani, din Ploieşti (înălţime: 1,76 m, greutate: 52 kg).

Dintre mii de fete care s-au prezentat la casting au fost alese doar 12 tinere, cu şanse reale de a deveni top model. Din juriu fac parte: creatorul de modă Cătălin Botezatu ( preşedinte ), Gabriel Hennessey - fotograf de modă, Mirela Veşcan - make-up artist, Liviu Ionescu - agent modeling, Laurent Tourette - hair stylist.

Potrivit Ziarul Prahova, premiul cel mare constă într-un contract pe patru ani, în valoare de 50.000 €, cu cea mai mare agenţie de modelling din România. Competiţia  reprezintă varianta românească a unuia dintre cele mai cunoscute sho-uri internaţionale. În SUA, acesta este prezentat de top-modelul Tyra Banks, iar in Germania - de top-modelul Heidi Klum.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite