Două ploieştence vor participa la Miss World România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul va avea loc la Buşteni la sfârşitul acestei săptămâni, iar câştigătoarea va reprezenta România la finala Miss World 2010.

Alexandra Berciu şi Maria Bisoceanu sunt cele două tinere care vor reprezenta judeţul Prahova la cel mai important concurs de frumuseţe din ţară. Alexandra are 20 de ani şi este studentă în anul II la UPG Ploieşti, iar Maria a împlinit în ianuarie 15 ani şi este elevă în clasa a zecea la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul".

Fetele au dimensiuni de invidiat, apropiindu-se de standardul de perfecţiune 90-60-90. Pentru a fi cât mai în formă la concursul care se apropie, Alexandra a slăbit patru kilograme într-o lună. "Nu am ţinut vreun regim special, însă am mers la sală de trei ori pe săptămână", explică tânăra. Fetele spun că au emoţii pentru concurs pentru că vor ca totul să iasă perfect, însă sunt încrezătoare în şansele pe care le au. "Ţinând cont că nu sunt decât de câteva luni în lumea modellingului, emoţiile sunt foarte mari. Însă, consider că aceasta este o şansă pentru mine şi poate fi o rampă de lansare", ne-a spus Maria, una dintre cele mai tinere participante.

Fetele se află acum în cantonament la Braşov, iar la sfârşitul săptămânii vor merge la Castelul Cantacuzino din Buşteni unde va avea loc şi competiţia. Vestimentaţia participantelor la concursul de miss va fi asigurată de designerul ploieştean Eva Neagoe care îşi va lansa cu această ocazie şi o colecţie de rochii de cocktail.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite