Două case și un magazin au ars, în ultimele două zile, în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Pompierii din Prahova au avut un weekend incendiar, fiind nevoiți să intervină pentru stingerea focurilor izbucnite la mai multe imobile.

Pe lângă obișnuitele incendii de vegetație sau furaje, al căror sezon pare că nu se mai termină, echipajele ISU Prahova au fost chemate și pentru a stinge flăcările izbucnite la mai multe acse. În două dintre cazuri, sunt suspiciuni că focul a fost pus intenționat.

Astfel, pe 23 septembrie, la ora 02.40, pe strada Mihai Bravu din Ploiești, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar N. Elisabeta.

Au ars: hârtie,cărţi, materiale textile şi obiecte de mobilier. In urma incendiului s-a degradat izolaţia din polistiren a tavanului.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 4.000 lei.

Cauza probabilă: flacără - folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Tot pe 23 septembrie, la ora 11.08, în comuna Bucov, sat Pleaşa, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar M. Smaranda.

Au ars: acoperişul construit din lemn cu învelitoare carton asfaltat pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi bunuri de uz casnic dintr-o camera. Incendiul s-a propagat şi la locuinţa lui G. Constantin unde au ars: un aparat de aer condiţionat şi două tocuri de ferestre.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 220.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei.

Cauza probabilă: flacără - foc deschis în spaţii închise.

La ora 22.21, duminică, în comuna Gornet Cricov, sat Dobrota, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin universal, proprietar T. Gabriela.

Au ars: partea de jos a magazinului construită din pal melaminat pe o suprafaţă de aproximativ 4 mp şi platfonul magazinului construit din PFL  pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 10.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 2.500 lei.

Cauza probabilă: flacără - folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite