Două străzi mari din Ploiești intră în reparații

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Ploiești continuă seria de asfaltări pe străile „ciuruite“ Foto: Alex Policală
Primăria Ploiești continuă seria de asfaltări pe străile „ciuruite“ Foto: Alex Policală

Străzile Mărăşeşti şi Splaiului intră în reparaţii, a anunţat Primăria Ploieşti. De altfel, tronsonul de sens unic de pe Mărăşeşti va fi complet închis pe durata lucrărilor

Multă vreme una dintre cele mai bune străzi din Ploieşti, Mărăşeşti a ajuns, de câteva luni, la capătul diametral opus, ca urmare a lucrărilor desfăşurate în zonă pentru schimbarea branşamentelor la gaze. Acum plină de şanţuri şi evitată de mulţi din şoferii care cunosc oraşul, artera de circulaţie are şansa de-a redeveni ce-a fost odată.

Primăria municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic Investiţii, a început lucrările de refacerea a sistemului rutier (reparaţii curente) pe strada Mărăşeşti, tronsonul de la bifurcaţia cu strada Plăieşilor până la intersecţia cu Rudului.  Circulaţia auto va fi oprită în zona respectivă, cu excepţia mijloacelor de transport în comun, ambulanţelor şi maşinilor de pompieri şi poliţie, a mai anunţat administraţia locală.

Strada Mărăşeşti

De asemenea, au început lucrările de modernizare pe strada Splaiului.  Conform datelor oferite de biroul de presă al Primăriei, acţiunea  are în  vedere următoarele aspecte: reabilitarea sistemului rutier, reabilitarea trotuarelor şi aleilor existente cu îmbrăcăminte asfaltică, montarea de pavele înierbate, montarea / aducerea la cotă a capacelor, căminelor şi gurilor de scurgere, montarea de borduri.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite