Doi soți din Prahova au murit intoxicați din cauza unei improvizații ilegale la gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazele de import sunt de trei ori mai scumpe decât cele de producţie internă
Gazele de import sunt de trei ori mai scumpe decât cele de producţie internă

Doi soți din orașul prahovean Băicoi au fost găsiți morți în locuința lor, sâmbătă după-amiază, iar primele bănuilei ale polițiștilor s-au confirmat: cei doi aveau un record ilegal, improvizat, la instalația de gaze.

O echipă de intervenţie a Distrigaz Sud Reţele a fost sesizată despre incident și s-a deplasat imediat la faţa locului, unde a fost constatat decesul celor doi: un bărbat cu vârsta de 62 de ani și o femeie cu vârsta de 56 de ani. Cele două persoane au decedat, cel mai probabil, în urma intoxicației cu monoxid de carbon.

Citiți și aici despre acest incident

„Imobilul respectiv era racordat ilegal la o conductă de gaze naturale, prin intermediul unei improvizații realizate la instalația interioară de gaze naturale, neexistând aparat de măsurare a consumului de gaze naturale la adresa menționată.

Pentru evitarea unor asemenea evenimente, reamintim clienţilor noștri să nu recurgă la improvizații ale instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, deoarece acestea le pot pune viața în pericol", ne-au spus oficialii Distrigaz Sud Rețele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite