Doi prahoveni, campioni la bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt atât de buni, încât i-au bătut pe ruşi chiar la ei acasă, iar din trei participanţi ai României, doi s-au întors acasă cu medalii.

Eduard Mărăcineanu şi Robert Barbu, doi adolescenţi antrenaţi la Clubul Copiilor din Băicoi de jandarmul Mădălin Tănase, au ocupat zilele acestea podiumul la Campionatul Mondial de Unifight care s-a desfăşurat în Rusia.

Peste 150 de sportivi din 22 de ţări, dintre care cei mai puternici au aparţinut chiar ţării gazdă, au reprezentat tot atâţia contracandidaţi pentru sportivii pregătiţi de jandarmul care le-a devenit deopotrivă tată şi antrenor de arte maţiale de contact în timpul lui liber. „Sunt extrem de mândru de ei şi de ceea ce au realizat. Sunt ca şi copiii mei, toţi sunt talentaţi şi ambiţioşi", spune jandarmul de 32 de ani.

Cei doi sportivi au adus ţării noastre medalia de argint şi medalia de bronz, iar recent, 20 de copii, unii dintre ei orfani sau cu o situaţie financiară precară, antrenaţi la clubul din Băicoi, au câştigat la Campionatul Naţional de unifight pentru copii şi juniori (14-17 ani), desfăşurat la Strehaia, opt medalii de aur, şapte de argint şi trei de bronz.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite