Doi ploieşteni s-au certat în trafic. S-au ales cu amenzi şi dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un conflict între doi conducători auto, care a avut loc pe o stradă din Ploieşti, s-a finalizat cu sancţiuni contravenţionale şi dosar penal.

Constantin Gheorghe a sunat, ieri, la Poliţie, şi a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe strada Gheorghe Doja din municipiu, a fost ameninţat cu un pistol de catre conducătorul altui autoturism. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că reclamantul a coborât din masina pe care o conducea şi a mers către autoturismul celuilalt participant la trafic, cu care se certase, şofer care a luat un pistol, cu intenţia de a coborî.  Constantin Gheorghe l-a împiedicat să se dea jos din maşină, blocându-i portiera, după care a fugit ca să anunţe poliţia.

Cercetările efectuate au arătat că  Eduard Sandu este posesor legal al pistolului cu bile de cauciuc pe care îl deţinea şi are permis de port-armă pentru arme neletale. Pistolul şi muniţia au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar cei doi conducători auto au fost amendaţi pentru deranjarea ordinii publice. În plus, lui Eduard Sandu i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite