Doi ploieşteni au venit la bar cu o sabie şi un box metalic, nu au plătit consumaţia şi au furat o frapieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre reţinuţi a venit la bar cu o sabie. Foto Adevărul
Unul dintre reţinuţi a venit la bar cu o sabie. Foto Adevărul

Caz grav în Ploieşti, unde agenţii de Poliţie au fost solicitaţi zilele trecute de angajatul unui bar din oraş să dea de urma a doi consumatori care nu au plătit nota şi au dispărut şi cu o frapieră metalică.

Angajatul barului a reclamat prin S.N.U.A.U. "112", faptul că doi tineri pe care nu-i cunoaşte au consumat băuturi alcoolice în incinta barului, nu au plătit consumaţia, iar la plecare au sustras o frapieră metalică.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că aspectele sesizate se confirmă, verificările fiind continuate pentru identificarea suspecţilor. Tot din cercetări a rezultat că unul dintre ei avea pe mână un box metalic, iar celălalt purta o sabie sub haina cu care era îmbrăcat.

Poliţiştii Secţiei 2 Ploieşti, au reuşit să-i identifice pe cei doi suspecţi, în urma unor descinderi efectuate la domiciliie acestora, aceştia fiind depistaţi.

M. Aurel şi G. Traian, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie în formă agravantă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite