Doi ploieşteni au fost reţinuţi de poliţişti pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii unui grup infracţional care se ocupa cu traficul şi consumul ilicit de cannabis şi rezină de cannabis în Ploieşti au fost arestaţi preventiv.

Din luna ianuarie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploiesti, au documentat activitatea infracţională a unei reţele profilate în traficul şi consumul ilicit de droguri de risc (cannabis şi rezina de cannabis).

Grupul infracţional era compus din şapte persoane, toate din Ploieşti, şi era condus de catre O.M.C., în vârstă de 21 de ani şi de V.T., de 22 ani.

Membrii gruparii se aprovizionau cu droguri din Bucuresti, ulterior comercializandu-le pe raza judetului Prahova.

La sfârşitul lunii martie,, poliţiştii au organizat o acţiune în Ploieşti, în urma căreia a fost prins în flagrant O.M.C., în timp ce deţinea în vederea comercializării 300 de grame de cannabis, droguri procurate anterior de la V.T.

Împotriva celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă, pe o perioada de 29 zile, de către Tribunalul Prahova, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc. Inculpaţii riscă o pedeapsă de la 3 la 15 ani închisoare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite