Doi concubini incestuoși, mătușă și nepot, au murit de frig, dezbrăcați, în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localitatea Sălciile a fost afectată puternic, timp de câteva zile, din cauza ninsorilor. Foto Alex Policală
Localitatea Sălciile a fost afectată puternic, timp de câteva zile, din cauza ninsorilor. Foto Alex Policală

O femeie de 73 de ani și un bărbat de 58 de ani, ambii din comuna prahoveană Sălciile, au fost găsiți morți în casă, dezbrăcați parțial. Cei doi erau concubini de câțiva ani, deși erau rude de sânge. Ambilor le plăcea alcoolul și acesta este și cauza pentru care nu și-au dat seama că frigul le va fi fatal.

Cei doi au fost găsiți de vecini, în casă, marți dimineață, de către vecini. Cadavrele erau parțial dezbrăcate și nu prezentau urme de violență.

Citiți și aici despre acest caz

„În sângele bărbatului a fost găsită o alcoolemie destul de ridicată, peste 2,50 la mie", ne-a spus Daniel Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

În urma necropsiei, s-a stabilit că aceștia au murit înghețați de frig, după ce au consumat băuturi alcoolice.

Pentru cei care îi cunosc, situația nu este una surprinzătoare. „Femeia avea o pensie bunicică, de vreo 700 de lei, așa că își permitea să își cumpere lemne și să nu moară de frig, iar nepotul ei (bătrâna îi este mătușă după tată) a primit propunerea să locuiască la rude, dar nu a vrut pentru că la ei nu putea să bea atât de mult pe cât își dorea. Să-i ierte Dumnezeu, sunt rude de sânge, dar trăiesc împreună ca un cuplu de ani buni, știe toată lumea. Se pare că au băut împreună și au murit înghețați. I-au găsit dezbrăcați", ne-a povestit Nistor Stan, primarul din Sălciile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite