Doi ani de restricții rutiere în Sinaia pentru modernizarea centrului stațiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul de infrastructură din Sinaia are o durată de 26 de luni
Proiectul de infrastructură din Sinaia are o durată de 26 de luni

Pe 18 octombrie, în Sinaia demarează lucrările de infrastructură pentru modernizarea centrului stațiunii. Proiectul, în valoare de 20 de milioane de euro, aduce și 26 de luni de restricții rutiere

Proiectul „Reabilitarea infrastructurii publice urbane Via Sinaia Design - Verde - Deschis" este finanţat din fonduri europene și vizează tronsonul cuprins între intersecţia Bulevardului Republicii cu strada Tudor Vladimirescu şi intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu, Avram Iancu şi Bulevardul Carol I (sensul giratoriu din dreptul Hotelului Internaţional).

Proiectul are o valoare de aproximativ 20 milioane de euro şi se va implementa într-o perioadă de 26 de luni reabilitând infrastructura urbană din zona centrală a oraşului: B-dul Republicii, B-dul Carol I şi B-dul Ferdinand precum şi străzile laterale care debusează în aceste bulevarde.

1. Măsuri de restricţionare / interzicere circulaţie rutieră:

Pe B-dul Republicii (după intersecţia cu Str. T. Vladimirescu până la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu, Avram Iancu şi B-dul.Carol I în sensul giratoriu de la Hotel Internaţional) circulaţia rutieră va fi blocată, începând cu data de 18 octombrie 2012, ora 8.30 până la finalizarea lucrărilor pe acest tronson.

2. Circulaţia pietonală pe tronsonul închis, respectiv B-dul Republicii (intersecţia cu Str. Tudor Vladimirescu până la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu, Avram Iancu şi B-dul. Carol I în sensul giratoriu de la Hotel Internaţional) se va realiza pe toată perioada lucrarilor fără restricţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite