Distracţie pe gheaţă, la Patinoarul “Olimpia” din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul Olimpia (foto arhiva)
Patinoarul Olimpia (foto arhiva)

Patinoarul "Olimpia" are un centru de închirieri dotat cu peste 400  de perechi de patine, care acoperă toată gama de numere, pe care ploieştenii le pot obţine cu 10 sau 13 lei, în funcţie de model şi vechime.

Programul zilnic este structurat pe opt serii (prima serie- începând cu ora 10.00, şi ultima- de la ora 22.00), separate de pauze pentru întreţinerea gheţii. În timpul săptămânii, intrarea pe gheaţă costă 10 lei, iar în weekend, adică de vineri, ora 18.00 şi până la ultima serie de duminică, costă 13 lei.

La Patinoarul "Olimpia" din Ploieşti funcţionează şi un club de hockey şi patinaj viteză, disponibil pentru copiii care doresc să înveţe tainele acestui sport de sezon, cei mici fiind antrenaţi de instructori specializaţi.  Pachetul de zece şedinţe costă 150 de lei.

Cei care cad şi se lovesc pot merge la punctul de prim ajutor amenajat în incinta patinoarului, unde pot beneficia de asistenţă medical gratuită. Zona de agrement este supravegheată de agenţi de pază. 

Complexul Olimpia mai dispune de un fast-food,  un snack-bar, dar şi de un restaurant cu mâncare caldă şi vin fiert.

De Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, şi de Crăciun, ploieştenii vor avea parte de concursuri cu premii la Patinoarul "Olimpia".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite