PP-DD are un candidat surpriză la Primăria Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Severin a apărut în mai multe rânduri în presă după scandalul cu Sorin Blejnar
Diana Severin a apărut în mai multe rânduri în presă după scandalul cu Sorin Blejnar

Diana Severin, fostul director al Vămii Ploieşti, va fi candidatul PP-DD la Primărie. Severin s-a remarcat în timpul scandalului din vămi, când a declarat că şeful ANAF, Sorin Blejnar, ar fi „Regina“ corupţiei din vămi

Fosta directoare a Vămii Ploieşti, Diana Severin, a fost nominalizată de filiala Prahova a Partidului Poporului - Dan Diaconescu să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti, informează site-ul max-media.ro.

Fost membru PDL, Diana Severin a fost schimbată din funcţia de conducere de la  Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova în urma unor dezacorduri cu şeful Administraţiei Fiscale, Sorin Blejnar. Aceasta a declarat despre acesta, în mai multe rânduri, că este responsabil pentru corupţia din vămi. În urma acuzelor, Blejnar a decis s-o dea în judecată pentru calomnie.

CITIŢI ŞI:

Diana Severin, fosta şefă a Vămii Ploieşti, a fost ameninţată cu sabia

Sorin Blejnar, prezent la Judecătoria Ploieşti pentru procesul intentat Dianei Severin

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Prahova despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite