Dinu Vamă şi Mircea Rednic au venit „la pachet“ la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o serie de evoluţii deosebit de şterse, gruparea de primă ligă Astra Ploieşti îşi propune din nou un obiectiv îndrăzneţ, după aducerea lui Dinu Gheorghe la conducere şi Mircea Rednic pe banca tehnică

Finanţatorul ploieştenilor, Ioan Niculae, l-a convins pe Dinu „Vamă" să facă echipă cu Marius Avram şi Petre Buduru la cârma clubului Astra Ploieşti, iar noul preşedinte nu a pierdut timpul şi l-a adus ca antrenor în cartierul Vest al Ploieştiului pe Mircea Rednic.

Campion al României, ca antrenor, cu Rapid şi Dinamo, Rednic vine cu obiectivul de a crea o echipă de cupe europene la Astra. „Mi-a plăcut ce proiect mi-a propus Dinu Gheorghe, bazat pe aducerea de tineri talentaţi din toată ţara, cu maximum doi-trei stranieri în lot. În sezonul viitor, obiectivul Astrei va fi accederea în cupele europene", a declarat patronul Ioan Niculae.

„În primul rând m-a convins prietenul meu Dinu şi ştiu că la Astra lucurile sunt foarte bine aşezate, domnul Niculae vrea să facă performanţă şi am toate condiţiile ca să fac performanţă. E un proiect serios. E o colaborare foarte importantă, Dinu Gheorghe e un om ambiţios, îl cunosc şi sunt sigur că o să facem performanţă", a declarat „Puriul" la Radio GSP.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite