Dinamo l-a transferat pe Sorin Strătilă de la Astra. Urmează Takayuki?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorit de mai bine de un an în curtea „câinilor“, la pachet cu Seto, mijlocaşul dreapta Sorin Strătilă s-a transferat la Dinamo în acest început de an. Conducerea clubului Astra Ploieşti a confirmat transferul joi seară

Conducerea Astrei a confirmat, joi seară, trecerea lui Sorin Strătilă la Dinamo. SUma de transfer este de aproximativ 400.000 de euro, potrivit mai multor publicaţii de specialitate. După un tur bun la Astra, care i-a adus şi o convocare la echipa naţională, fotbalistul a declarat că este foarte mulţumit să ajungă în lotul liderului şi a precizat că perioada petrecută la Steaua II e de domeniul trecutului.

„Sunt fericit că am ajuns la o echipă mare ca Dinamo. Nu promit lucruri mari sau că îl pot înlocui pe Torje, o să muncesc să ajut echipa sa ia titlul. Ce a fost la Steaua e un capitol închis, nu vreau să-mi aduc aminte. Sunt profesionist şi abia astept să începem treaba şi să arăt că merit să îmbrac tricoul lui Dinamo. Dacă aş da gol Stelei mi s-ar îndeplini şi ultimul vis", a spus Strătilă, citat de Gazeta Sporturilor. Fotbalistul a semnat un contract pe 4 ani, la un salariu superior celui de la Ploieşti.

Urmează Taka?

Zvonuri despre interesul lui Dinamo pentru Strătilă au existat de mai bine de un an, când s-a vorbit despre transferul său la Bucureşti, la pachet cu un alt jucător din lotul Astrei, mijlocaşul central japonez Takayuki Seto. Faptul că Ioan Niculae, care până acum a refuzat în mod constant să lase jucătorii să plece, a acceptat o ofertă nu neapărat consistentă pentru Strătilă i-a făcut pe mulţi apropiaţi să creadă că nu mai e mult până când şi Taka va scăpa de intrigile din 9 Mai şi va ajunge la un club serios. Nu trebuie uitat nici că Dinamo îşi caută cu disperare un închizător, în condiţiile în care veteranii Pătraşcu şi Dorel Stoica nu par să mai figureze în planurile conducerii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite