Din dragoste, o ploieșteancă nu a reclamat bătaia primită de la soț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

O femeie din Ploiești a mințit polițiștii că a fost bătută și jefuită de mai mulți necunoscuți, deși fusese „altoită" chiar de către soțul său. Din dragoste pentru cel care a batut-o, probabil nu pentru prima dată, femeia nu a depus nici plângere la Poliție.

Inițial, polițiștii au fost sesizați de fiul femeii că aceasta a fost victima unei agresiuni și că a fost deposedată de o sumă de bani de către două persoane necunoscute.

Medicii au constatat că femeia prezenta urme de lovire la nivelul feţei, dar nu a dorit să primească îngrijiri medicale.

Extinzând cercetările, poliţiştii au constatat că femeii nu i-a fost sustrasă nicio sumă de bani, iar agresiunea nu a fost săvârşită de către autori necunoscuţi ci de către soţul său, care a ameninţat-o şi de aceea nu a avut curaj să relateze poliţiştilor cele întâmplate.

Femeia nu a formulat plângere prealabilă pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi nici pentru ameninţare fată de soțul său.

Lucrători din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Avem o lege a violenței în familie

Marți, Camera Deputatilor a adoptat, cu 166 voturi "pentru", Legea privind combaterea violenței în familie.

Potrivit acestui act normativ, victima are dreptul să se adreseze instanței și să ceară ordin de protecție, iar instanța poate să interzică agresorului să rămână sau să se reîntoarcă în locuința comună, să-l oblige pe agresor să suporte unele costuri, cum ar fi cheltuieli medicale, de judecată, cele generate de adăpostirea victimei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite