Deținuții din Ploiești au fost scoși la deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deținut voluntar. Foto Penitenciarul Ploiești
Deținut voluntar. Foto Penitenciarul Ploiești

Conducerea Penitenciarului Ploiești a pus la dispoziția instituțiilor publice din oraș deținuți care participă voluntar la acțiunile de deszăpezire din oraș. Căile de acces spre Inspectoratul Școlar și către AJOFM Prahova au fost curățate cu ajutorul pușcăriașilor.

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului din Ploiești, având în vedere condiţiile meteorologice deosebite şi căderile abundente de zăpadă din ultima perioadă, conducerea Penitenciarului Ploieşti a dispus măsurile necesare pentru informarea instituţiilor publice locale cu privire la disponibilitatea desfăşurării cu persoanele private de libertate, în regim de voluntariat, a unor acţiuni de deszăpezire a aleilor publice şi a căilor de acces.

Luni și marți, 10 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au desfăşurat  activităţi de deszăpezire la  Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

Tot marţi, 6 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au ajutat la deszăpezirea căilor de acces  la  A.J.O.F.M. Prahova.

Acţiunile   se  desfăşoară  cu respectarea prevederilor legale privind condiţiile în care persoanele condamnate pot presta muncă pe bază de voluntariat, a normelor legale în vigoare şi dispunerea măsurilor de siguranţă specifice.    Ele  vor continua în funcţie de condiţiile meteorologice şi de solicitările primite din partea reprezentaţiilor instituţiilor abilitate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite