Deputatul de Prahova Cristian Burlacu va candida la Primăria Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproape un mandat întreg de contre cu primarul din Sinaia, parlamentarul prahovean Cristian Burlacu a anunțat oficial, miercuri, că va candida la Primărie

Deputatul democrat-liberal Cristian Burlacu a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la Ploieşti alături de primarii din colegiul său, că va fi candidatul PDL la Primăria Sinaia. Anunţul vine după ce parlamentarul, originar din Sinaia, s-a remarcat în ultimele luni lansând critici foarte vehemente la adresa actualului edil, Vlad Oprea. La rândul său, primarul în funcţie a reclamat în mai multe rânduri că Burlacu şi mai mulţi şefi de instituţii deconcentrate i-ar bloca o serie de proiecte de modernizare.

„Sunt candidatul PDL la Primăria Sinaia. Oraşul a rămas mult în urmă, nu mai este «perla Carpaţilor» pe care o ştiam cu toţii. Dumnezeu degeabă îţi dă dacă nu eşti în stare să protejezi şi să administrezi. Sinaia a primit de la Ministerul Dezvoltării cele mai mari sume din zonă, dar aceşti bani nu se văd. Este o mare problemă cu apa potabilă, drumurile n-au fost curăţate iar sistemul de blocare a roţilor şi «vânare» a turiştilor şi a agenţilor economici care-şi aprovizionează magazinele nu a făcut decât să creeze o nemulţumire şi mai mare în rândul cetăţenilor“, a declarat Cristian Burlacu, precizând că mulţi agenţi economici din localitate acuză administraţia locală pentru scăderea numărului de turişti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite