Debarcader cu hidrobiciclete pe lacul de la Sala Sporturilor din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Ploieşti vrea să amenjaze pe lacul din Parcul Tineretului un debarcader cu şapte pontoane.  După o investiţie care se va întinde pe trei luni, în valoare de peste 300.000 de lei, ploieştenii se vor putea plimba în verile călduroase cu hidrobicicletele pe lacul de la Sala Sporturilor.

O parte din banii bugetului local se vor îndrepta, în perioada următoare, către Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor. După ani întregi , autorităţile par să-şi fi dat seama că un grup sanitar era mai mult decât necesar, astfel că această investiţie este cuprinsă în planul de modernizare al zonei, la fel ca un chioşc multifuncţional, cu terasă şi spaţii acoperite.

Punctul de rezistenţă va fi, însă, debarcaderul, amenajat pe locul unuia vechi, demolat cu foarte mult timp în urmă, din cauza degradării. Investiţia este de peste 300.000 de lei, bani în care sunt cuprinşi şi 14 bărci de agrement şi hidrobiciclete. Debarcaderul va avea o lungime de 31,2 metri şi 7 pontoane de acostare.

Cu astfel de date, mai că îţi vine să crezi că ploieştenii vor da marea pe lacul de la Ploieşti, mai ales că, în ultimii ani, luciul de apă de la Sala Sporturilor devenise baia de fiecare zi a mai multor locuitori de zonă.

Dragoş Marinescu, părinte

„Ar fi o idee foarte bună să avem un debarcader în parc, a rămas cam ultimul loc din oraş în care te poţi relaxa"

image

Lucia Ion, bunică

„Ar fi extraordinar, mai ales că, vara, aici vin copii să facă baie în lac. Sperăm că vor rezista şi nu vor fura bărcile"

image

Adrian Mitu, părinte

„Eu vin tocmai din Sud cu cel mic, să ne jucăm în acest parc. Câteva bărci şi hidrobiciclete ar schimba mult perisajul "

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite