De mâine se reiau cursele la Hipodromul din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pamela, Casandra, Nebraska, Danezul şi Vis Dorit sunt câţiva dintre caii care se vor întrece pe pista de la intrarea în Ploieşti.

După trei ani de pauză, mâine va fi prima zi în care se vor relua cursele de trap pe Hipodromul din Ploieşti, unica bază hipică de trap din ţară. Cursele vor începe de la ora 10.00 şi vor dura două ore, timp în care iubitorii de animale vor putea admira cele mai frumoase exemplare din rasa trăpaş.

Caii au vârste cuprinse între doi şi şapte ani, iar majoritatea participă pentru prima dată la astfel de curse. Principalul absent al curselor de duminică este Carlos, campionul derby-ului din 2007, care a fost lăsat să se odihnească pentru a le da o şansă şi colegilor mai puţin experimentaţi.

„De peste patru decenii, au avut loc curse spectaculoase ce ne-au rămas întipărite în minte. Din noiembrie 2007, aceste clipe de bucurie ne-au fost interzise. De aceea, Consiliul Local, prin Clubul Sportiv Municipal încearcă să readucă acele momente minunate petrecute la cursele de trap", ne-a declarat Mihaela Stambolgiu, director CSM Ploieşti.

Fără pariuri

În această săptămână, a fost igienizată pista de trap, la această acţiune fiind prezente şi handbalistele ploieştene care au ajutat la curăţarea suprafeţei de pietre.

Cursele de la Hipodrom se vor ţine deocamdată, fără pariuri, urmând ca în perioada următoare să se încheie un contract cu o casă de pariuri. Întrecerile vor avea loc în fiecare duminică, până la jumătatea lunii decembrie. Ploieştenii care participă la cursele de trap beneficiază de intrare gratuită.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite