De Ziua României, ploieștenii s-au înghesuit la fasole cu cârnați FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, a împărțit oamenilor fasole și cârnați
Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, a împărțit oamenilor fasole și cârnați

Mii de ploieșteni au ieșit astăzi în oraș pentru a participa la acțiunile organizate de autorități de 1 Decembrie. Dacă cei mici au fost extrem de încântați de parada militară și mașinile de luptă, adulții au dat năvală la fasolea cu cârnați și paharul de vin fiert, oferite chiar de primarul Ploieștiului.

Cu mic cu mare, încurajați și de vremea foarte frumoasă, ploieștenii au ieșit la plimbare în oraș. Manifestările au început la ora 11.00, iar defilarea, momentul mult aşteptat de mulţi, o oră mai târziu, pe Bulevardul Republicii. Armata, jandarmii, poliţiştii şi pompierii au trimis la paradă cele mai bune utilaje.

Armata a participat la defilarea de 1 Decembrie cu patru plutoane, IPJ cu două motociclete, două maşini de teren, trei Dacii Logan folosite pentru intervenţie şi un VW al MAI. Inspectoratul de Jandarmi şi Gruparea Mobilă au adus în faţa publicului nouă autospeciale de intervenţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă o maşină pentru descarcerare, o ambulanţă şi două autospeciale, iar Poliţia Locală Ploieşti a prezentat dubiţa de intervenţie, cinci maşini de patrulare, dar şi patru din cei şase cai deţinuţi de instituţie.

image

Click pe imagini pentru o fotogalerie de la paradă și fasole

După paradă, lupta s-a dat la fasolea cu cârnați, oferite ploieștenilor chiar de primarul Andrei Volosevici și de prefectul Adrian Dobre. Miile de oameni s-a îmbulzit la mâncare, dar, spre deosebire de alți ani, ghionturile au fost mult mai civilizate, iar cuvintele aruncate între combatanții la fasole mult mai potrivite cu postul Crăciunului.

Echipamentul şi armamentul poliţiştilor de la DPIR

Click pe imagini pentru mai multe fotografii de la paradă

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite