Daniel Iordăchioaie, incident la teatrul din Ploiești. Acesta a agresat verbal un sunetist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Iordăchioaie, în spectacolul „S-a întâmplat la castel“. Foto Teatrul Ploiești
Daniel Iordăchioaie, în spectacolul „S-a întâmplat la castel“. Foto Teatrul Ploiești

Solistul are un contract de colaborare cu Teatrul „Toma Caragiu" din Ploiești pentru șapte spectacole de revistă. Conducerea instituției i-a cerut să-și tempereze comportamentul, dar va continua colaborarea cu Daniel Iordăchioaie.

ORA 18.10

Lucian Sabados, directorul teatrului din Ploiești ne-a prezentat cele întâmplate în seara spectacolului: „Între cei doi s-a produs o altercație verbală, nicidecum una fizică, după ce sunetistul a ratat o intrare. Am cerut referate din partea tuturor celor implicați, iar domnului Iordăchioaie i-am cerut să-și tempereze ieșirile și să respecte conduita teatrului pentru că este o fire mai colerică. Nu vom înceta la colaborarea cu Daniel Iordăchioaie, lucrăm de peste 17 ani la teatrul din Ploiești“, ne-a spus Lucian Sabados.

Lucian Sabados, directorul teatrului din Ploiești. Foto Alex Policală

Lucian Sabados

ORA 16.45

Daniel Iordăchioaie nu este la primul incident de acest fel la Ploiești.

Potrivit unor surse din teatru, acesta a mai vrut să bată o balerină și un alt coleg. Sâmbătă seară, însă, acesta și-a înfipt mâinile în gâtul unui sunetist de la spectacolul „S-a întâmplat la castel" și l-a împins în pereți, nemulțumit de modul în care își desfășura activitatea în piesa respectivă. „La statura pe care o are sunetistul, putea să-l pună la pământ pe Iordăchioaie, dar nu și-a pus mintea cu el“, ne-a spus un angajat al Teatrului „Toma Caragiu“. Incidentul fizic a fost negat de conducerea teatrului.

În această piesă de revistă, solistul de muzică ușoară este coleg și cu Nico.

Daniel Iordăchioaie este născut în 1968, în Ștefănești, Argeș, fiind premiat de-a lungul timpului cu numeroase distincții, în calitate de interpret, compozitor și textier. A câștigat trofeul „Mamaia '88"cu piesa „Dacă într-o zi mă vei iubi". Cea mai cunoscută melodie interpretată de Daniel Iordăchioaie este „Mă-ntorc la tine, mare albastră".

Vom reveni cu amănunte și cu poziția oficială a teatrului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite