Dacă i-ați văzut, sunați la 112! Sunt căutați de Poliție!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă îi vedeți, sunați de urgență la 112!
Dacă îi vedeți, sunați de urgență la 112!

O minoră și un bătrân sunt dați dispăruți în Prahova. Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la depistarea persoanelor dispărute, sunt rugate să apeleze de îndată numărul unic de urgenţă „112" sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie !

La sediul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti s-a prezentat G. Nicoleta, domiciliată în Ploieşti, care a reclamat faptul că fiica sa G. Mara Lavinia, în vîrstă de 16 ani, a plecat de acasă la data de 21 iulie  şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că în ziua de 21 iulie, în jurul orei 19, minora, a plecat de la domiciliul său din Ploieşti, spunând părinţilor că merge la o colegă de şcoală, şi ulterior la o petrecere, însă nu a mai revenit la domiciliu.

Anterior, minora a mai lipsit de la domiciliu timp de o săptămână.

Semnalmentele minorei sunt :

- înălţime 1,65 - 1,70 m, aproximativ 56 kg;

- faţă ovală, păr castaniu, ochi căprui închis ;

- la data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu pantaloni trei sferturi, de culoare albastru închis, maieu de culoare albastru închis cu aplicaţii florale pe una din bretele.

Și poliţiştii Secţiei Rurale nr. 6 Ciorani au fost sesizaţi cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 22 iulie, P. Neculaiu, în vârsta de 90 ani, a plecat de la domiciliul său din satul Cioranii de Sus, şi nu a mai revenit.

Anterior plecării, bărbatul a avut unele discuţii contradictorii cu o nepoată care locuieşte în aceeaşi curte, după care a plecat fără a preciza unde se duce.

Semnalmentele persoanei dispărute :

- înălţime 1,55 - 1,60 m ;

- păr cărunt cu calviţie în special în zona frontală, poartă mustaţă, sprâncene bine conturate ;

- fără dantură, prezintă o cicarice în zona coapsei piciorului drept, merge şchiopătând cu piciorul drept şi are deficienţe auditive.

În momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou de culoare verde şi un pulover de culoare gri. Pe cap purta o pălărie închisă la culoare, iar în picioarea avea o pereche de papuci din material plastic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite